Nëse dëshironi të udhëtoni nëpër Azinë Juglindore, ka disa këshilla që duhet t'i mbani mend. Siç tregohet nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit të Spanjës, është e këshillueshme që të vaksinoheni kundër etheve tifoide sa herë që shkoni të vizitoni një zonë rurale. Të gjitha informacionet i keni në: «Kërkesat për të udhëtuar në Azi: vaksinat, këshillat dhe dokumentacioni".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Kërkesat për të udhëtuar në Azi: vaksinat, këshillat dhe dokumentacioni".