Secili prej territoreve të Emirateve të Bashkuara Arabe ka kërkesat e veta për hyrje. Në rastin e Dubait, qytetarët e Spanjës nuk kanë nevojë për vizë nëse vizita e tyre është më pak se 30 ditë. Të gjitha informacionet i keni në: «Kërkesat për të udhëtuar në Azi: vaksinat, këshillat dhe dokumentacioni".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Kërkesat për të udhëtuar në Azi: vaksinat, këshillat dhe dokumentacioni".