Japoni Isshtë një vend i rekomanduar nëse doni të njihni një kulturë ekzotike. Për fat të mirë, qytetarët e disa vendeve si Argjentina, Kili ose Spanja nuk kanë nevojë për vizë për të udhëtuar në të, ata vetëm duhet të kenë një pasaportë të vlefshme. Të gjitha informacionet i keni në: «Kërkesat për të udhëtuar në Azi: vaksinat, këshillat dhe dokumentacioni".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Kërkesat për të udhëtuar në Azi: vaksinat, këshillat dhe dokumentacioni".