Monedha më e njohur e Japoni Isshtë një pesë jen, pasi konsiderohet se sjell fat të mirë. Për këtë arsye, japonezët zakonisht e lënë atë në tempuj për të bërë një kërkesë. Të gjitha informacionet i keni në: «Jen japonez: vlera, kuriozitetet dhe historia e monedhës së Japonisë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Jen japonez: vlera, kuriozitetet dhe historia e monedhës së Japonisë".