Në pikturat e shpellave të shkretëtirës së Saharasë mund të gjejmë kafshë, njerëz dhe figura abstrakte të përfaqësuara. Në këtë rast, është e mundur të identifikoni në mënyrë të përkryer një gjirafë dhe një person. Të gjitha informacionet i keni në: «15 kuriozitete befasuese për shkretëtirën e Saharasë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "15 kuriozitete befasuese për shkretëtirën e Saharasë".