Shtresat e ajrit Saharian janë të afta të lëvizin mijëra kilometra dhe, për këtë arsye, të arrijnë vende veçanërisht larg shkretëtirës së Saharasë siç është Venezuela. Honduras dhe Guatemala. Të gjitha informacionet i keni në: «15 kuriozitete befasuese për shkretëtirën e Saharasë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "15 kuriozitete befasuese për shkretëtirën e Saharasë".