El Aeroporti Heathrow është e vendosur në rrethin e Hillingdon në pjesën perëndimore të Londër. Isshtë aeroporti publik më i ngarkuar dhe më i ngarkuar në Angli.

Londër Heathrow

Ky aeroport ka pesë terminale në të cilat mbërrijnë fluturimet nga e gjithë bota dhe nga të cilët nisen një numër i madh i avionëve. Ndër linjat ajrore që qarkullojnë përmes këtij aeroporti janë British Airways, Air New Zealand, Air France, Olumpic Airlines, Iberia, United Airlines dhe Lufthansa.

Taksi në aeroportin Heathrow në Londër

Ky aeroport ofron alternativa të ndryshme komunikimi me Londrën.

El MetroIsshtë një opsion i mirë për çmimin dhe frekuencën e tij. Duhen afërsisht 45 minuta për të ndaluar Piccadilly, megjithëse gjithmonë mund të ndryshoni ose të zbritni në një stacion të hershëm më afër destinacionit tuaj. Kjo linjë metro korrespondon me zonën 6. Çmimi është rreth 5 € për të rriturit dhe 2 € për fëmijët

Aeroporti i Londrës Heathrow

El Treni Heathrow Connect ExpressShtë një hekurudhë që të çon direkt në Londrën Qendrore. Ka një frekuencë prej 15 minutash dhe duhen afërsisht 15 minuta për tu veshur. Çmimi i tij është afërsisht 20 € nëse e blini në bord dhe 18,50 € nëse e blini në internet ose në arkë.

El Treni Heathrow Connect, është alternativa ekonomike për Heathrow Express. Në këtë rast, treni bën ndalesa, duhen rreth 25 minuta për të arritur në qendër të Londrës dhe frekuenca e tij është gjysmë ore. Çmimi i tij është rreth 8 € në varësi të ndalesës ku do të zbrisni

Aeroporti i Londrës Heathrow.
[id i mesëm = 688]

Ky artikull është ndarë 14 herë. Kemi kaluar shumë orë duke mbledhur këtë informacion. Nëse ju ka pëlqyer, ndajeni, ju lutem: