Ushqimi tipik i Egjiptit: kofta

Ne tregojmë përbërësit dhe mënyrën e përgatitjes së koftës egjiptiane. Përveç kësaj, ne flasim për lloje të ndryshme të kofta tipike për vendet e tjera.

Rrugët e Camino de Santiago

Ne ju informojmë rreth alternativave të ndryshme për të udhëtuar në Camino de Santiago, distancën që përshkohet dhe fazat që ekzistojnë.

Zyra turistike në Budapest

Ne ju tregojmë se ku janë zyrat turistike në Budapest dhe ne ju ofrojmë orët e tyre të hapjes. Për më tepër, ne ju informojmë për vendet e tjera që ndihmojnë turistët.

Vallëzimet tipike të Panamasë

Ne ju japim informacion në lidhje me vallëzimet më të shquara tradicionale Panamaneze. Përveç kësaj, ne ju tregojmë imazhe dhe video të secilës prej tyre.