Hartat e Galicia, Spanjë

Këtu do të gjeni hartat e Galicisë, fizike dhe politike. Përveç kësaj, ne ju ofrojmë një informacion interesant në lidhje me këtë komunitet autonom.

Recetë e pjekur derri me patate ose patate

Këtu do të mësoni se si të përgatitni derr gini të pjekur me patate, një pjatë tradicionale e gastronomisë ekuadoriane. Përveç kësaj, ne ju tregojmë origjinën e këtij shtjellimi.

Vallëzimet tipike të Venezuelës

Ne do të flasim me ju për vallëzimet më të shquara popullore të kulturës Venezuelës. Për më tepër, ne ju informojmë për fushat ku praktikohen dhe ju tregojmë video.