Kuptimi i flamujve në plazhet e Spanjës

Ne do t'ju tregojmë për flamujt që mund të gjeni në bregdetin spanjoll dhe ne do të shpjegojmë kuptimin e tyre dhe udhëzimet që duhet të ndiqen nëse ngrihen.