Të bësh një dalje në det përmes pafundësisë së oqeanit duke zbuluar horizonte të reja dhe të ndiesh ngazëllimin e gjetjes së një bote të re me secilin port që viziton është një përvojë krejtësisht e pasuruar dhe shumë e lakmueshme, por me këtë, përgjegjësia nuk bie mbi askënd përveç vetes.… Kështu që Viajejet ndan disa prej tyre me ju Udhëzime dhe këshilla për të bërë një lundrim gjatë këtyre pushimeve!

    Lundrim luksoz

Nëse do të bëni një udhëtim për këto pushime në dalje në det dhe kjo do të jetë hera juaj e parë, atëherë duhet të merrni parasysh GJITHA! Ju duhet të planifikoni hap pas hapi atë që do t'ju duhet në destinacionin ku do të udhëtoni. Nëse po largoheni nga Spanja, duhet të keni gjithçka tashmë të planifikuar dhe llogaritur mirë, pasi që shumë agjenci udhëtimesh mendojnë vetëm për procesin e konviktit dhe padyshim që ju paguani për "Biletën" tuaj, kështu që nëse nuk hetonni pak më shumë, punonjësit do të përpiqen të ju shes biletën me çdo kusht.

    Lundrime luksoze

Kështu që kur jeni përpara personit përgjegjës të agjencisë së udhëtimeve, duhet të kërkoni pikat e fillimit, konviktin, oraret dhe kthimin, gjithashtu shumë e rëndësishme për të marrë parasysh nëse Lundrimi që do të merrni është një paketë që përfshin turne , pagesa në muze dhe vendet me interes, vaktet (sa), shtesa shtesë (bëni kujdes me këtë), dhe tarifat e transportit!

    Me lundrim

Për sa i përket lundrimeve që lundrojnë, ekzistojnë dy lloje: ekonomike (janë më të mbushura me njerëz) dhe ato të Privilegjit të Lartë (që përfshijnë pensione të plota, turne luksoze, vizita dhe bileta në monumentet VIP).

Ky artikull është ndarë 18 herë. Kemi kaluar shumë orë duke mbledhur këtë informacion. Nëse ju ka pëlqyer, ndajeni, ju lutem: