Jo të gjitha pjesët e Turqisë janë njësoj të rrezikshme. Disa nga zonat për t'u shmangur janë kufijtë me Irakun dhe Sirinë. Brenda Ankarasë, është më mirë të mos kalosh nëpër Kızılay ose pranë ndërtesave publike. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Turqi".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Turqi".