Për të shmangur kontraktimin e ndonjë sëmundjeje gjatë udhëtimit tonë në Turqi, këshillohet që zierja e perimeve para se t'i konsumoni. Nëse jo, mund t’i lajmë me një pikë zbardhues të ushqimit. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Turqi".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Turqi".