Shumica e njerëzve që kanë nevojë për një vizë për të udhëtuar në Turqi mund ta marrin atë në internet. Në këtë mënyrë, ju kurseni kohë dhe para, pasi shmangni kalimin e kësaj procedure në aeroport. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Turqi".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Turqi".