Ky opsion është ideal për të njohur qendrën e Valencias të shoqëruar nga nuska jonë. Hoteli ndodhet midis Torres de Serranos dhe Katedrales. Qentë paguajnë një shtesë prej 12 € për natë. Të gjitha informacionet i keni në: «15 hotelet më të mira ku kafshët shtëpiake lejohen në Spanjë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "15 hotelet më të mira ku kafshët shtëpiake lejohen në Spanjë".