kjo përdorë Isshtë një parajsë e vërtetë për qentë. Të vegjlit mund të qëndrojnë në dhomën e pronarëve të tyre, ndërsa ata që peshojnë më shumë se 5 kg janë të destinuar për një zonë me një shtëpi dhe pishinë ekskluzivisht për ta. Të gjitha informacionet i keni në: «15 hotelet më të mira ku kafshët shtëpiake lejohen në Spanjë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "15 hotelet më të mira ku kafshët shtëpiake lejohen në Spanjë".