Kjo shtëpi rurale është një mundësi e mirë për adhuruesit e natyrës. Në këtë strehim ata kanë apartamente dhe dhoma dyshe. Ndodhet 3 km nga Zumaia dhe 36 km nga San Sebastián. Qeni juaj nuk do të dëshirojë të ndalojë së vrapuari në fshatrat përreth. Të gjitha informacionet i keni në: «15 hotelet më të mira ku kafshët shtëpiake lejohen në Spanjë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "15 hotelet më të mira ku kafshët shtëpiake lejohen në Spanjë".