Ka disa Paradoret e Turizmit të Spanjës në të cilën lejohen kafshët shtëpiake. Njëra prej tyre është ajo e Albacete, ku duhet të paguani një shtesë prej 15 € për kafshë dhe natë. Nëse vendosni të qëndroni këtu, kafsha juaj do të mirëpritet me një çantë speciale. Të gjitha informacionet i keni në: «15 hotelet më të mira ku kafshët shtëpiake lejohen në Spanjë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "15 hotelet më të mira ku kafshët shtëpiake lejohen në Spanjë".