Revani ose ravani është një tortë greke që konsumohet gjithashtu në Turqi e bërë nga bollgur në shurup. Shërbyer me arra, arra pishe ose një lugë akullore sipër. Të gjitha informacionet i keni në: «Gastronomia e Greqisë: pjatat dhe ëmbëlsirat më tipike".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Gastronomia e Greqisë: pjatat dhe ëmbëlsirat më tipike".