Pilaffs është një pjatë që përbëhet nga copa të mishit të qengjit të përzier me oriz të bardhë të zier, i cili quhet pilau. Të gjitha informacionet i keni në: «Gastronomia e Greqisë: pjatat dhe ëmbëlsirat më tipike".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Gastronomia e Greqisë: pjatat dhe ëmbëlsirat më tipike".