Bougatsa është mbase ëmbëlsira më e njohur në Greqi. Përbëhet nga brumë fillo i mbushur me një pastë që përfshin mish të grirë, krem ​​karamele dhe djathë. Të gjitha informacionet i keni në: «Gastronomia e Greqisë: pjatat dhe ëmbëlsirat më tipike".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Gastronomia e Greqisë: pjatat dhe ëmbëlsirat më tipike".