Vende si Shqipëria, Algjeria, Armenia, Bangladeshi, Kolumbia, Kuba, Egjipt, Filipinet, Gana, Haiti, India, Indonezia, Jordania, Kenia, Madagaskari, Maroku, Mongoli, Nepali, Nigeria, Omani, Pakistani, Siria, Somalia, Sudani, Tanzania, Tunez, Uganda, Vietnami, Jemeni dhe Zimbabve, ndër të tjera, kanë nevojë për një Vizë Konsullore për të hyrë në territorin Dominikan. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Republikën Dominikane".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Republikën Dominikane".