Nuk ka vaksinë të detyrueshme për të udhëtuar në Republikën Dominikane, megjithëse rekomandohen disa, të tilla si vaksina kundër etheve tifoide, Hepatitit A dhe Hepatitit B dhe kundër tetanozit-difterisë. Këshillohet gjithashtu që të vaksinoheni kundër malaries dhe dengut nëse do të largohemi nga zonat më turistike të vendit, pasi ekziston një rrezik minimal nëse do të qëndrojmë në zonat rurale. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Republikën Dominikane".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Republikën Dominikane".