Që nga viti 2012, të huajt që dëshirojnë të hyjnë në Republikën Dominikane do të kërkohet të paraqesin, të paktën, një pasaportë të vlefshme. Përveç kësaj, nëse vizita është për qëllime turistike, ata duhet të kërkojnë një Kartë Turistike, e cila është lehtësisht e arritshme pas mbërritjes në aeroportin Dominikan ose edhe përmes agjencisë së udhëtimit nëse ata kanë kontraktuar një paketë pushimesh. Lidhur me vizën, natyra e detyrueshme e saj do të varet nga vendi ynë i origjinës. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Republikën Dominikane".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Republikën Dominikane".