Qytetarët nga shumica dërrmuese e vendeve në botë mund të kalojnë kufirin Dominikan vetëm duke paraqitur pasaportën e tyre të vlefshme dhe duke marrë Kartën Turistike. Midis këtyre shtetasve janë Spanjollët, Guatemalët, Meksikanët, Bolivianët, Honduranët dhe Nikaraguanët. Nga ana tjetër, shtetasit e Argjentinës, Perusë, Kilit, Ekuadorit dhe Uruguajit nuk kërkojnë vizë ose Kartelë Turistike. Më në fund, kolumbianët duhet të aplikojnë për një Vizë Turistike për të hyrë në Republikën Dominikane. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Republikën Dominikane".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Republikën Dominikane".