Shtë e lejuar të udhëtosh në Nikaragua me një kafshë shtëpiake. Në rastin e qenve dhe maceve, ata duhet të vaksinohen kundër tërbimit dhe të kenë një certifikatë veterinare që tregon se janë në gjendje të mirë shëndetësore. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Nikaragua".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Nikaragua".