Ka disa vende, të tilla si Kuba, Peruja ose Ekuadori, banorët e të cilëve duhet të aplikojnë për një vizë për të qenë në gjendje të udhëtojnë në Nikaragua. Ekzistojnë gjithashtu dy lloje të ndryshme: viza konsullore dhe viza e konsultuar. Për t'u akorduar kjo e fundit, ajo duhet të miratohet nga Drejtoria e Përgjithshme e Migracionit dhe të Huajve të Nikaragua. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Nikaragua".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Nikaragua".