Disa udhëtarë përjetojnë sëmundje diarreale dhe parazitë të zorrëve gjatë udhëtimit të tyre në Nikaragua. Prandaj, këshillohet të pini ujë në shishe, si dhe fruta dhe perime të pastra që do të konsumohen të papërpunuara. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Nikaragua".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Nikaragua".