Possibleshtë e mundur të arrihet Nikaragua me rrugë përmes vendeve fqinje të saj, Kosta Rika dhe Honduras. Në rastin e Kosta Rikës, ka shumë taksa që duhet të paguhen për të kaluar kufirin me makinë. Po kështu, kryhen kontrolle të ndryshme. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Nikaragua".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Nikaragua".