Kjo kartë, e promovuar nga Forumi i Bashkëpunimit Ekonomik Azi-Paqësor (APEC), është krijuar në mënyrë që të promovojë tregtinë e lirë dhe investimet midis qytetarëve meksikanë dhe të huajve nga ndonjë nga vendet e mëposhtme: Australi, Brunei Darussalam, Hong Kong, Indonezi, Rusi, Republika Popullore e Kinës, Singapori, Tajlanda, Tajvani dhe Vietnami. Të gjitha informacionet i keni në: «Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Meksikë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Këshilla, dokumentacion dhe kërkesa për të udhëtuar në Meksikë".