Meksikanët dhe kilianët, ndër kombësi të tjera, nuk kanë nevojë për vizë për të udhëtuar në Marok për një maksimum prej tre muajsh. Nga ana tjetër, duhet të keni një pasaportë të vlefshme. Të gjitha informacionet i keni në: «Vizat, dokumentacioni dhe kërkesat për të udhëtuar në Marok".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Vizat, dokumentacioni dhe kërkesat për të udhëtuar në Marok".