Njerëzit të cilët dëshirojnë të udhëtojnë në Marok dhe kanë nevojë për vizë duhet të aplikojnë për të në ambasadën ose konsullatën më të afërt. Kjo procedurë duhet të bëhet paraprakisht, pasi është një proces që zgjat zakonisht disa javë. Të gjitha informacionet i keni në: «Vizat, dokumentacioni dhe kërkesat për të udhëtuar në Marok".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Vizat, dokumentacioni dhe kërkesat për të udhëtuar në Marok".