Aeroporti Schiphol-Amsterdam ndodhet në komunën e Haarlemmermeer, 15 km nga Amsterdami. Sot është aeroporti më i madh në Holandë dhe i pesti më i madh në botë. Të gjitha informacionet i keni në: «10 aeroportet më të mira në botë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "10 aeroportet më të mira në botë".