Aeroporti i Mynihut ose Franz Josef Strauss Flughafen International Isshtë aeroporti më i rëndësishëm në Evropë dhe aeroporti i tretë më i mirë në botë. Të gjitha informacionet i keni në: «10 aeroportet më të mira në botë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "10 aeroportet më të mira në botë".