Aeroporti Ndërkombëtar i Vancouver (Kodi IATA: YVR) renditet në numrin 9 në listën e 10 aeroporteve më të mira në botë. Wasshtë inauguruar në vitin 1930 dhe që atëherë, nuk ka ndaluar së përmirësuari. Aktualisht, ajo mbart 17 milion pasagjerë në vit. Të gjitha informacionet i keni në: «10 aeroportet më të mira në botë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "10 aeroportet më të mira në botë".