Aeroporti i Cyrihut ose Aeroporti Kloten (Flughafen Zürich në gjermanisht) ndodhet 10 km nga qendra e Cyrihut dhe është aeroporti i tetë më i madh në botë, një nga më të ngarkuarit në Evropë dhe më i miri në Zvicër. Këtu është baza e linjës ajrore Swiss International Air Lines. Të gjitha informacionet i keni në: «10 aeroportet më të mira në botë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "10 aeroportet më të mira në botë".