Aeroporti i Pekinit (Kodi IATA: PEK) është më i madhi në Kinë dhe i shtati për nga madhësia në botë. Të gjitha informacionet i keni në: «10 aeroportet më të mira në botë".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "10 aeroportet më të mira në botë".