Hapja e tij daton që nga viti 1981, kur ai kishte vetëm Terminalin 1. Që atëherë, Aeroporti Changi Ajo nuk ka ndaluar së rrituri dhe përmirësuar cilësinë e të gjitha shërbimeve të saj për t'u bërë aeroporti më i mirë në botë sot. Të gjitha informacionet i keni në: «Aeroporti më i mirë në botë: Aeroporti Changi (Singapor)".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Aeroporti më i mirë në botë: Aeroporti Changi (Singapor)".