Sydney është qyteti me shtrirjen më të madhe të Australi dhe një nga shumica e qyteteve multikulturore në botë. Që nga themelimi i saj në 1788, Sydney Ajo e ka pozicionuar veten si një nga dhjetë qytetet me cilësinë më të mirë të jetës në botë dhe, gjithashtu, si një nga më të shtrenjtët. Sydney është e vendosur në australia e jugut, dhe shquhet për plazhet e tij, portet, parqet kombëtare, gjiret, ngjarjet ndërkombëtare, dhe, për Opera e Sidneit, ikona kulturore e qytetit. Destinationshtë destinacioni juaj i ardhshëm i udhëtimit Sydney? Në Viajejet ne ju japim një komplet Udhëzues për udhëtime në Sidnei për të njohur destinacionet kryesore turistike të këtij qyteti.

Si të arrini

Si të lëvizni nëpër qytet:

- Autobusi
- Taksi
- Metro
- Makina me qira
- Monorail
- Tragete

Çfarë të shohim?:

- Muzetë e Sidneit
- Akuariume të Sidneit
- Shkëmbinjtë
- Galeria e Arteve e Uellsit të Ri Jugor
- Studimi i Brett Whiteley

- Hyde Park
- Ura e Portit
- Sheshi i Federatës
- Shtëpia Elizabeth Bay
- Parku Olimpik
- Muzeu i centralit elektrik
- Kulla e Sidneit
- Kopshte Botanike Mbretërore
- Shtëpia Vaucluse

Strehim

Klimë

Festa

Koha e lirë:

- Opera e Sidneit
- Kopshtin zoologjik Taronga
- Chinatown Sydney
- Sydney Regatta
- Plazhet
- regbi
- Stadiumi ANZ

Ky artikull është ndarë 22 herë. Kemi kaluar shumë orë duke mbledhur këtë informacion. Nëse ju ka pëlqyer, ndajeni, ju lutem: