Një nga zakonet e këqija të Meksikanëve është të mos ushqehen si duhet dhe të ushtrojnë pak, gjë që çon në shfaqjen e mbipeshes. Po kështu, meksikanët priren të hanë jashtë të paktën një herë në ditë, veçanërisht në qytetet e mëdha. Të gjitha informacionet i keni në: «Traditat meksikane: zakonet më të rëndësishme të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Traditat meksikane: zakonet më të rëndësishme të Meksikës".