Meksikanët janë gjithnjë e më të përgjegjshëm kur bëjnë blerje dhe, për këtë arsye, ata nuk rrëmbehen nga impulset. Edhe pse në të kaluarën ishte përgjegjësi e grave, gjithnjë e më shumë burra janë gjithashtu të ngarkuar me këtë aktivitet. Të gjitha informacionet i keni në: «Traditat meksikane: zakonet më të rëndësishme të Meksikës".

Ju i keni të gjitha informacionet në: "Traditat meksikane: zakonet më të rëndësishme të Meksikës".