Kohët e fundit dihet mirë nga disa nga udhëtarët më të shpeshtë, se është e preferueshme nëse xhepat e lejojnë atë, të gëzojnë privilegjet e dhëna nga i famshmi ""Fluturime private””, Kështu që sot ne kemi përmbledhur 4 arsyet kryesore për t’i shijuar ato.

Disa nga shërbimet e ofruara nga kompanitë private të fluturimit janë si më poshtë:

1- Gastronomi e klasit të parë:
Provimi i pjatave më të mira gastronomike që ofrojnë firmat e nivelit të lartë është padyshim një mundësi një herë në jetë.

2- Banja në bord:
Opsion i shkëlqyeshëm për t'u çlodhur në burimet e nxehta të rehatshme të avionit, ndërsa mbërrini në destinacionin e predispozuar.

3- Lidhja Wifi:
Këto linja janë një nga kompanitë e para që i përkushtohen me përkushtim të plotë sigurimit të këtij shërbimi ekskluziv në bordin e avionëve të tyre.

4- Ekranet LCD:
Sa e pakëndshme është për shumë prej udhëtarëve që linjat ajrore tregtare ofrojnë vetëm ekrane të vogla në fluturimet e tyre dhe akoma më e pakëndshme është distanca për të shijuar pamjet e tyre. Kështu që opsioni ynë në Fluturimet Private janë ekranet e mëdha LCD.

Fotografitë private të avionëve

Fotografitë private të avionëve

Ky artikull është ndarë 43 herë. Kemi kaluar shumë orë duke mbledhur këtë informacion. Nëse ju ka pëlqyer, ndajeni, ju lutem: